Foraje puturi apa potabila Bucuresti-Ilfov – preturi competitive si servicii profesionale

Formular Calcul pret Foraje Puturi

 • Pompa apa, hidrofor, pompa cu vas tampon, etc

Oferta noastra pentru foraj put apa Bucuresti Ilfov

Foraje puturi Bucuresti – Ilfov – Cea mai clara oferta din piata. Garantie lucrare 3 ani.

Sunati acum si cereti detalii 0774598095

Foraje puturi adancimi 10-35 m

 • Denisipare inclusa
 • Apa limpede
 • Diametru teava: 160-200-250 mm
 • Tipul tevii: Albastra fara filet
 • Montaj pompa sumersibila
 • Deplasare rapida
 • Predarea putului complet: Aceasi zi
 • Transportul inclus in pret

Foraje Puturi Bucuresti

Forajele puturilor sunt o metoda eficienta de a obtine apa curata la adancimi de 10-35 metri. Acest tip de foraj include denisiparea, care asigura ca apa obtinuta este limpede si fara impuritati.

Tevile utilizate pentru aceste foraje au diametre de 160-200-250 mm si sunt albastre, fara filet. Acest tip de teava este durabila si rezistenta la coroziune, asigurand o durata lunga de viata a putului.

Pompa sumersibila este montata la baza putului, permitand o deplasare rapida si o instalare usoara. Putul este predat complet in aceeasi zi, incluzand transportul la locatia dorita.

In concluzie, forajele puturilor cu denisipare inclusa, tevi albastre fara filet si montajul unei pompe sumersibile, ofera o solutie rapida si eficienta pentru a obtine apa curata la adancimi de 10-35 metri, cu posibilitatea de a preda putul complet in aceeasi zi si transportul inclus in pret.

Chiar dacă casa are un sistem centralizat de alimentare cu apă

Chiar dacă casa are un sistem centralizat de alimentare cu apă, forajul unui put de apa nu va fi de prisos: prea scump pentru a uda grădina sau paturile de flori cu apă de la robinet, iar în caz de oprire va fi foarte utilă. În suburbii, este, în general, principala și singura sursă de apă dătătoare de viață. Prin urmare, valoarea sa este greu de supraestimat. Construi un bine cu propriile mâini nu este ușor, dar este posibil. Chiar dacă vă decideți să angajați o echipă (este dificil din punct de vedere fizic), va trebui să o controlați. Nu toată lumea o face în mod corect. De cele mai multe ori, este mai ușor și mai rapid. Așa trebuie să știți cum ar trebui să fie.

Unde sapam putul? Cand apelam la studiu hidrologic?

Cea mai sigură modalitate este să comandați un studiu hidrogeologic. Veți obține locul exact în care trebuie să săpați, cu o analiză a apei care va fi acolo. Dar acest serviciu nu este ieftin și se justifică dacă intenționați să folosiți apa ca apă potabilă, adică în apropierea casei de reședință permanentă. Veți avea nevoie de ea în cea mai mare parte pentru necesitățile tehnice într-o casă de la țară și doar partea care merge la casă poate fi curățată până la apă potabilă.

Dacă aveți de gând să comandați un foraj, ar trebui să luați în considerare mai multe criterii deodată:

 • poziția puțurilor pe parcelele învecinate;
 • analiza plantelor în creștere;
 • observații asupra insectelor și animalelor;

Toate aceste metode sunt doar modalități de identificare aproximativă a locului unde se pot afla acviferele. Niciuna dintre ele nu reprezintă o garanție, dar dacă mai multe metode vă oferă o locație mai mult sau mai puțin sigură, merită să încercați să săpați un puț acolo.

Puțuri pe parcelele învecinate. Probabil că știți că straturile de rocă sunt destul de neuniforme, la fel ca și acviferele. Doar pentru că vecinii dvs. au apă la o distanță de 6 metri nu înseamnă că și alți vecini ai dvs. vor avea apă la aceeași adâncime. Poate fi mai mare sau mai mică, sau poate pleca brusc într-o parte. Așadar, aceasta este doar o „observație” aproximativă pe teren.

Un acvifer se poate afla la diferite niveluri.

Pentru orice detaliu care nu l-ați regăsit pe site, vă rugăm să ne contactați telefonic.

Call Now Button