Pentru a obține apă sigură și continuă pentru casa sau afacerea dumneavoastră, este vital să forați un puț de apă. Dacă sunteți în căutarea unui foraj manual de puțuri cu adâncimi de până la 35 m., cu țeavă albastră cu diametrul de 200 mm inclusă, transport gratuit și prețuri începând de la 85 lei pe metru, atunci nu ezitați să vizitați site-ul nostru!

Oferim servicii de calitate la prețuri competitive. Oferim o garanție de satisfacție de 100% pentru toate livrările, iar dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră, o vom repara! Pentru cei care doresc un tarif accesibil fără a compromite calitatea manoperei, aveți încredere în personalul nostru experimentat pentru a vă oferi servicii de top.

Prin colaboratorii nostrii serviciile noastre nu se limiteaza doar la :

Forarea puțurilor (manuală, electrică sau manuală) Instalarea puțurilor Instalarea și repararea pompelor de puț Analiza și testarea apei de puț Tratarea apei de puț – Calciu, siliciu, fier, bacterii Tratarea fierului și magneziului cu depozite de carbonat de calciu Analiza apei de puț – pH, clor TDS, Alcalinitate totală, duritate Tratarea fierului și magneziului cu depozite de clorură de calciu (CaCl2) Eliminarea sulfului Curățarea sifonului/pompei Curățarea găurilor de foraj Obturarea găurilor de foraj Obturarea betonului Foraje speciale, cum ar fi forajele verticale adânci și orizontale de mică adâncime Instalarea conductelor Instalarea de conducte Instalarea de instalații sanitare de bază Ziduri de sprijin verticale. Orizontale Fundații și împrejmuiri Testare de reflux Testare de presiune reglementată Tratament enzimatic Tratament Aqua Tec.

Am lucrat exclusiv în sectorul rezidențial, comercial și industrial pentru a ne asigura că clienții noștri sunt mulțumiți de experiența lor de forare a puțurilor. Biroul nostru open-concept este situat langa București și Brasov, astfel încât ne este foarte ușor să ne întâlnim cu clienții noștri oriunde în capitală! Echipa noastră de profesioniști este formată din oameni cu o gamă largă de experiențe care ne permit să oferim o manoperă de calitate excepțională.

Call Now Button