Calculator foraje puturi constanta

  • Pompa apa, hidrofor, pompa cu vas tampon, etc

Foraje puturi Cernavoda, jud Constanta – 10 – 15 – 20 – 25 – 30 – 35 m
În județul Constanța, pânza freatică este cuprinsă între 20 – 35 m. Adâncimea puțurilor noastre variază în funcție de localitățile în care sunt amplasate, ajungând la adâncimi de 100 de metri în unele locații. De la 180 lei ml teava inclusa -0774598095
Executam puturi forate cu pompe submersibile la 35 de metri adâncime fără niciun fel de proble, și putem chiar fora mai adânc dacă este necesar.Serviciul de forare a puțurilor de mică adâncime se adresează clienților care doresc să construiască un puț de apă potabilă într-o singură zi.
Adâncimea forajului de 10-35 de metri permite ca acesta să fie forat rapid și, ca urmare, costurile de logistică sunt reduse datorită echipamentelor logistice care sunt transportate sau instalate manual în loc de mașini motorizate, deoarece munca manuală poate de obicei să îndeplinească aceste sarcini mai eficient decât orice alt tip – economisind timpul (cât și banii!).
Preturi foraje puturi, Cernavoda jud Constanta – Exemplu pret
Un put la 25 m costa in jur de 4000 ron forat pe teava albastra cu diametru fi 200. Insa pentru protectie suplimentara aveti nevoie si de coloana. Caz in care pretul creste cu pana la 20%.
Forajul putului se executa in aceiasi zi. Progrmarile pentru puturi se fac cu 2-3 zile inainte cel putin. Garantie 3 ani.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că, dacă sunteți în căutarea unui debit maxim/un nivel mai ridicat de descrescătoare – întrebați despre soluțiile noastre personalizate înainte de a vă decide pentru orice altceva!

De la 180 lei ml teava inclusa -0774598095

 

Call Now Button