Calculator foraje puturi constanta

  • Pompa apa, hidrofor, pompa cu vas tampon, etc

Foraje puturi  Constanta – 10-30 m adancime

Situată în județul Constanța, pânza freatică se întinde între 8 și 30 de metri adâncime. Profunzimea puțurilor forate de compania noastră variază în funcție de locația acestora, putând atinge adâncimi de până la 100 de metri în anumite zone. Pentru informații despre prețuri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0774598095.

Oferim servicii de forare pentru puțuri echipate cu pompe submersibile, având o adâncime standard de 35 de metri, fără a întâmpina dificultăți tehnice. De asemenea, suntem pregătiți să forăm la adâncimi mai mari dacă este necesar. Serviciul nostru de forare pentru puțuri de mică adâncime este destinat clienților care doresc să construiască un puț de apă potabilă într-o singură zi.

Forajul cu adâncimi cuprinse între 10 și 35 de metri este realizat rapid, ceea ce duce la reducerea costurilor logistice. Acest lucru se datorează faptului că echipamentele necesare sunt transportate și instalate manual, eliminând necesitatea mașinilor motorizate. În acest mod, munca manuală asigură o eficiență sporită, economisind timp și bani.

Preturi foraje puturi,  Constanta – Exemplu pret teava albastra diametru fi 200mm

Tarifele pentru foraje în Constanța, cu teava albastră de diametru fi 200mm, sunt stabilite după cum urmează:

  • Pentru o adâncime la care se găsește apa (între 10 și 15 metri), costul este de 4000 RON.
  • Pentru adâncimi ce depășesc 15 metri, se percepe o taxă suplimentară de 145 lei pe metru, incluzând teava.
  • Prețul include filtrul margaritar și montarea pompei.

Dacă nu se găsește apă și se întâlnește piatră în locul forajului, se achită doar o taxă de transport în valoare de 1000 lei. Forajul puțului este finalizat în aceeași zi, iar serviciile noastre beneficiază de o garanție de 2 ani.

 

De la 200 lei ml teava inclusa –0774598095

Call Now Button