Foraje Craiova

Foraje Puturi  Craiova –de la 75 lei ml teava inclusa – 0765196094

Ce anume trebuie sa stim cand efectuam un foraj pentru apa potabila sau un foraj pentru pompe de caldura geotermale,

Primul lucru in calitate de beneficiar, este utilizarea forajului, aici ma refer la exploatarea lui, pentru ce efectuam forajul ?

– Beneficiarul ar trebui sa cunoasca necesarul prorpiu, fie ca efectueaza un foraj pentru udat gradina sau un foraj pentru apa potabila. Acest lucru se poate face prin consultarea cu o societate de instalatii, vor putea stabili debitul necesar alimentarii cu apa in proportie de 90%, ceea ce favorizeaza executia forajului de apa.

– Beneficiarul in cazul in care doreste sa efectueze o serie de foraje pentru pompe de caldura, trebuie sa detina datele complete ale sistemului geotermal, aici ma refer la toate debitele necesare ale pompei de caldura, fie ca este nevoie de 2 metri cubi de apa, fie ca este nevoie de 12 metri cubi de apa.

 

Al doilea lucru important,

Stabilirea contactului cu o societate care asigura acest tip de serviciu, aici ne referim la foraje de mica sau mare adancime,

– Beneficiarul va trebui in momentul in care ia legatura cu aceea societate sa isi stie necesarul pentru care discuta,

– Spun asta pentru ca majoritatea beneficiarilor “vor un put”, iar fenomenul de foraj este unul complex si efectuarea lui se face in functie de datele expuse de catre beneficiar!

– Pentru beneficiar, in momentul in care s-a discutat cu o societate sau mai multe societati, aveti si un raspuns referitor la adancimea forajului cat si debitul care il puteti obtine,

 

Al treilea lucru important,

– In general in Romania se merge pe premiza , “lasa ca stie ” , in forajele de medie / mare adancime, lucrurile nu stau asa. Chiar daca ” putarul ” este unul cu experienta, variabilele sunt multe si il poate induce in eroare.

De ce spun asta, in momentul in care s-a efectuat forajul propriuzis (gaura) trebuie obligatoriu facut un “caroiaj”, acest “caroiaj” ne va spune exact ce panze freatice  am intalnit pe durata forajului, cat si calitatea lor.

In momentul acela se stabileste schema filtrelor, si urmeaza tubarea finala a putului

Executia de proasta calitate a forajelor,

Sunt multe foraje efectuate in Romania, in care beneficiarii sunt nemultumiti, nemultumirea lor se datoreaza “putarilor” care au mers pe premiza ca ei stiu ce fac.

Iar aspectul principal pentru nemultumire este nisipul foarte fin in apa extrasa din put, urmat de lipsa de apa sau cantitate insuficienta,

Daca beneficiarul va ajunge in situatia in care sa constate acest fenomen isi va pune multe semne de intrebare. De ce a fost mai “Ieftin” si acolo era mai “scump”.

Diferenta de cost intre cei care ii vedeti pe toti stalpi de pe strada cu anunturi de foraj si o firma specializata pe executia forajelor de buna calitate, pare initial mare, dar luand in calcul aspectele ulterioare veti constata ca per general ati castigat, iar aici ma refer la o calitate a forajului, o calitate a apei extrase din foraj, care ulterior nu va strica instalatia, sau infunda filtrele permanent.

Call Now ButtonPret de la 80 lei