Adanciri Puturi

Adanciri, prelungiri puturi0774598095

Forajul pe care l-ati realizat va ofera deja de ani buni o sursa nepretuita de apa potabila. Ati observat totusi o oarecare scadere a debitului in ultima perioada? Sau apa dumneavoastra cu care v-ati obisnuit a capatat un gust si un miros ciudat? Solutia pe care v-o propunem este serviciul de adancire si prelungire puturi!

Adancire si prelungire puturi ca urmare a reducerii debitului de apa

Scaderea cantitatilor de apa din panza freatica sau reducerea debitului unui izvor atrage dupa sine si o diminuare a debitului la pompa. Iar acest lucru va poate afecta grav afacerea. Lipsa unei catitati suficiente de apa (metri cubi pe ora) poate scadea productivitatea expluatarilor agricole si eficienta activitatilor industriale pe care le realizati. Daca va confruntati cu o astfel de situatie, solutia cea mai accesibila ar fi executarea unei lucrari de adancire si prelungire puturi. Bineinteles exista oricand alternativa realizarii unui nou put forat (alternativa ce uneori s-ar putea dovedi mai productiva), insa de regula costurile implicate si durata de realizare pot fi un inconvenient.

Adancire si prelungire puturi in urma poluarii unui strat de suprafata

Straturile acvifere de suprafata sunt frecvent expuse riscului de a fi poluate ca urmare a neatentiei locuitorilor unei regiuni sau ca efect al unor fenomene naturale. Deversarile de substante toxice in sol, lipsa unei izolari corespunzatoare a foselor septice, depozitarea deseurilor, alunecari de teren sau inundatii. Toate acestea pot provoca contaminarea panzei freatice si compromiterea sursei dumneavoastra de apa. Prin adancire si prelungire puturi existente puteti depasi aceste probleme,  redand calitatea si puritatea apei pe care v-ati obisnuit sa o consumati. In momentul realizarii lucrarilor de adancire si prelungire puturi existente, straturile acvifere de suprafata vor fi izolate de catre echipa de foraje puturi. Astfel riscul contaminarii apei potabile va fi eliminat iar activitatea dumneavoastra nu va avea de suferit.

Call Now Button